Stichting CINOP is strategisch partner in leren. Voor onderwijsinstellingen, branches, overheid en bedrijven. Wij realiseren oplossingen voor complexe vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Gefundeerd, toepasbaar en integraal: oplossingen met impact.
Het is steeds lastiger om de juiste kennis en vaardigheden op peil te hebben èn te houden. De wereld van morgen vraagt om nieuwe manieren van leren. Niet eerst een diploma en dan af en toe een cursus, maar continu ontwikkelen op een manier die past bij de persoonlijke wensen en voorkeuren van mens, organisatie en maatschappij. Waar de lerende (van 0 tot 100) centraal staat.
CINOP werkt aan de oplossingen om deze nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te verbeteren. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Van strategie tot en met de implementatie. CINOP biedt gefundeerde oplossingen, waarin wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met de kennis en ervaring van onze adviseurs. We hebben jarenlange ervaring in visieontwikkeling, advies, programma- en projectmanagement, training & teamontwikkeling, curriculumontwikkeling, data-analyse en onderzoek.
CINOP heeft twee expertisecentra in huis:
• Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ECBO), is expert op het gebied van onderzoek en kennisvraagstukken rondom (beroeps)onderwijs en leven lang ontwikkelen.
• Expertisecentrum Inclusief Onderwijs (ECIO) adviseert en ondersteunt universiteiten, hogescholen en het mbo zodat studenten met een extra ondersteuningsvraag met succes hun opleiding kunnen doorlopen. En kunnen doorstromen naar een baan die bij hen past. ECIO helpt ook werkenden die om wat voor reden dan ook moeite hebben met leren. Leren zonder belemmeringen dus.
Industry
Education Administration Programs, Opleidingen algemeen, Universiteiten en scholen, Onderwijs en trainingen en coaching
HQ Location
Stationsplein14
's-Hertogenbosch, 5211 AP, NL
Keywords
beroepsonderwijsexamineren en beoordelenloopbaanbeleidtrainingbasisvaardighedenleven lang lereninburgeringEuropees beleidvolwasseneneducatiekwaliteitsmanagement