Access 46 Verified Employees Profiles for گروه مهندسي آي كَن | Ican EngineeringUnlock Free Contacts Now
About
گروه مهندسی آی کن فعالیت خود را در سال ۱۳۷۹ با یک تیم متخصص از دانش آموختگان کامپیوتر با تجربه موفق تولید نرم افزار با هدف ارتقای فرهنگ فناوری اطلاعات (IT) و تولید نرم افزارهای مورد نیاز کشور مطابق با استاندارهای روز دنیا و با هدف پر کردن خلاء موجود در خصوص تولید محصولات نرم افزاری ملی با کیفیت جهانی آغاز نمود و با همین رویکرد توانست در بازار نرم افزارهای سازمانی خود را به عنوان پیشتاز نوآوری و خلاقیت معرفی نماید.
این گروه، در پاسخ به نیاز سازمانها به بستههای اطلاعرسانی تحت وب در حوزه مدیریت اسناد و مدارک (مانند نامهها، فرمها، پروندهها و فایلها)، با نگاهی متمایز، برای اولین بار در کشور ایده سازمان الکترونیک را در سال ۱۳۸۳ مطرح و پیادهسازی کرد که حاصل این فرآیند تولید محصولی با نام اتوماسیون اداری آی کن بود.
تمرکز بر طراحی سیستمهای کاربردی، اعتماد گسترده مشتریان و تحولات روز افزون فناوری ما را بر آن داشت تا با تولید و ارائه محصولی بسیار قدرتمند و صدر در صد بومی، مطابق با ایدههای مطرح دنیا، بتوانیم در بازار جهانی و صادرات نرم افزار حضور پیدا کنیم. ارائه این نرم افزار با نام نام تجاری ICAN BPMS (سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار آی کن) به بازار داخلی و جهانی، تحولی چشمگیر را در صنعت نرم افزار ایران ایجاد نمود. این محصول، با رویکرد سیستماتیک و با قابلیت انعطاف پذیری نسبت به تغییرات پیرامون، گردش کارها را آسانتر می کند. هدف محصول تولید شده، کاهش خطاهای انسانی ناشی از تبادل نادرست اطلاعات بین افراد و نیز هدایت افراد به ایفای بهینه مسئولیت های خود می باشد.
گروه مهندسی آی کن با اضافه نمودن سامانه های مالی ،منابع انسانی و لجستیک به سبد محصولات خود، راهکارهای یکپارچه نرم افزاری آی کن را معرفی نمود که کاربران را قادر میسازد کار در محیطی امن، یکپارچه و مبتنی بر نیازهای خود را تجربه نمایند.
با گسترش نرم افزارهای جزیره ای در سازمان ها و عدم وجود راه ارتباطی بین آنها، بر آن شدیم تا محصولی استاندارد برای گذرگاه ارتباطی بین نرمافزارها و سرویسهای سازمانی و فراسازمانی را ایجاد کنیم. در همين راستا یکپارچه ساز آی کن (IIF) را به بازار عرضه کردیم تا با توجه به معماری استاندارد و زیرساخت سرویسگرای محصول، سازمان ها را در جهت نیل به معماری سرویسگرا و استاندارد یاری رساند.